Mooie, vrolijke sokken zijn hartstikke leuk, maar niet als jij en/of je omgeving flauwvalt van de stank zodra je je schoenen uittrekt. Gelukkig kun je stinkvoeten gemakkelijk voorkomen met deze handige middeltjes en tips, zodat je Soquen zich nooit meer hoeven te schamen!

? Zwarte thee. Je gelooft het misschien niet, maar in zwarte thee zitten bepaalde zuren die de bacteriën doden die nare voetgeurtjes veroorzaken. Neem elke dag voor een week lang een warm voetenbad met twee theezakjes en je bent zo van je zweetvoeten af!

? Lavendel olie. Het ruikt niet alleen heerlijk, het werkt ook nog eens antibacterieel als je een paar druppels oplost in een voetenbad. Een ware relax behandeling voor de voeten!

? Een goede reden om even flink te gaan winkelen: draag niet twee dagen achter elkaar dezelfde schoenen. Zo hebben je schoenen genoeg tijd om te drogen en verminder je de kans dat bacteriën zich gaan ophopen.

? Listerine. Niet alleen je tanden worden er lekker schoon van, ook je voeten krijgen een frisse boost met dit mondwater. Voeg een scheut Listerine toe aan je (koude) voetenbad en zorg ervoor dat vooral je voetzolen onder water staan. Na 15 minuten weken wil iedereen je voeten kussen! 😉

? Talkpoeder. Wanneer je een beetje van dat prettig ruikende babygoedje twee keer per dag rijkelijk op je voeten aanbrengt voor een paar dagen lang, absorbeert het vocht en vieze luchtjes. Bedankt, Zwitsal!

? Hoewel Soquen natuurlijk altijd een goede optie zijn (;)) kun je thuis het best op blote voeten lopen om nare geurtjes te weren en je voeten de ruimte te geven.

? Gember. Deze gele wortel werkt niet alleen ontgiftend voor je spijsvertering, ook stinkvoeten hebben veel baat bij een ‘gemberbad’. Snijd hiervoor zo’n 5 cm gember heel fijn, zet er thee van en was je voeten ermee. Houd dit zo’n twee weken vol.

Blijf je last houden van stinkvoeten? Vergeet dan niet dat het belangrijk is om je schoenen en je sokken (!) regelmatig te vernieuwen! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze frisse Frida’s? 😉

Frida Sokken

Bronnen: Libelle, WikiHow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.