Originele relatie-geschenken? Bestel 25+ paar en krijg korting!

Originele, leuke sokken bestel je uit het assortiment van Soque. Met de meest te gekke prints en kleuren. Hierbij geldt: bij afnames vanaf 25 paar van hetzelfde artikel profiteer je van kwantumkorting. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op! Liever je sokken personaliseren? Laat dan je sokken bedrukken.

  • Gebruik ons bestaande Soque assortiment
  • Origineel relatiegeschenk
  • Profiteer van kwantumkorting vanaf 25 paar!
Neem contact op Zelf sokken personaliseren
Filmavond Sokken
Holland Sokken

Sluit je aan bij de vrolijkheidsbeweging en verkoop sokken van Soque in je winkel.

Verkoop de vrolijke sokken van Soque® in jouw winkel! Ben jij een sucker for socks en heb je een eigen zaak? Een zaak waarin wat kleur niet misstaat? Dan is het misschien iets voor jou om reseller te worden van Soque! Dan heb je altijd vrolijke sokken om te displayen en om jouw klanten mee op te vrolijken. Al te bestellen vanaf een kleine oplage. Voldoe je aan de volgende dingen? Neem dan snel contact met ons op.

  • Je bent in het bezit van een winkel of webshop
  • Jouw winkel staat ingeschreven bij de KVK en je hebt een geldig BTW-nummer
  • De huidige uitstraling van jouw assortiment past goed bij de sokken van Soque
  • Wereldwijde verzending nodig? geen probleem
Word Soque retailler!

Wil je een gepersonaliseerd relatiegeschenk?

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Ontwerp je eigen leuke sokken! Jouw eigen, gepersonaliseerde ontwerp kan in een aantal simpele stappen te zien zijn aan de voeten van jouw vrienden, collega’s of andere relaties. Geen zorgen, je hoeft hiervoor geen ontwerper te zijn. Jij hebt een idee, wij brengen het tot leven!

Bij Soque zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld sokken ontwerpen in jouw huisstijl, met jouw logo of aan de hand van een ander idee. Samen komen we tot een perfect sokken waar jij 100% tevreden mee bent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de knop hieronder.

  • Gemiddeld binnen 1 maand geleverd
  • Gepersonaliseerde sokken vanaf 50 paar
  • Ideaal om te verkopen of als origineel relatiegeschenk!
Laat nu je sokken bedrukken!
Cactus Sokken - Many Mornings - Summer Cactus
Sportsokken Bedrukken -Jr Shipping
Bedankt Gondeldoosje Voor Bedankt Sokken
Sok Bedrukken Met Logo - Erasmus Mc

Onze meestgestelde vragen

Werksokken zijn grover gebreid en van dikker materiaal gemaakt, dus slijtvast. Door het badstof onder je voetzool lopen ze nog comfortabeler dan reguliere sokken, waardoor je er lang op kunt staan. In het gewicht zie je het meeste verschil: reguliere sokken zijn meestal 40 tot 50 gram per paar. En werksokken 70 tot 90 gram per paar (afhankelijk van de maat).
Geen probleem om werksokken te bedrukken met tekst! Wel worden ze grover gebreid dan reguliere sokken, dus de tekst zal groot genoeg moeten worden weergegeven. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Jazeker. Ook werksokken worden gemaakt van garen. Je logo of patroon wordt ook opgebouwd uit garen en zit dus echt in de sok zelf verwerkt. Daardoor blijft het logo ook op werksokken altijd zichtbaar en slijt het niet door wassen of veelvuldig gebruik. Zie hier meer informatie over het bedrukken van sokken met logo.
Geen probleem, bij ons kun je al je werksokken laten bedrukken vanaf 50 paar.