Wil je ook sokken ontwerpen? Ontvang een gratis proefontwerp!

Naam
Bedrijfsnaam
Voer een getal groter dan of gelijk aan 50 in.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Je gratis proefontwerp wordt binnen 24 uur verzonden (werkdagen)

  Sokken Ontwerpen - Tuindreef Patroon
  Tuindreef Sokken Ontwerp
  Sokken Ontwerpen Tuindreef Sokken Beige

  Je eigen sokken ontwerpen

  Soque is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van sokken. Voorzie je sokken van jouw logo, iconen en tekst en maak ze in jouw kleuren. Ga zelf aan de slag met ons ontwerptemplate, óf laat ons een professioneel ontwerp voor je maken. Tijdens het gehele proces van ontwerp tot productie bieden we je de beste service. Wij helpen je, denken met je mee en beantwoorden al jouw vragen. Sokken ontwerpen en bedrukken kan al in 3 stappen:

  1. Vertel ons je wensen en stuur je iconen, logo of huisstijl.We ontwerpen je sokken naar jouw idee en je ontvangt een gratis professioneel proefontwerp
  2. Test je sokken ontwerp: We passen het ontwerp nog verder naar jouw wensen aan, totdat het perfect is. Meer zien? Vraag een gratis sample aan.
  3. Produceren en verzenden: Je sokken ontwerp komt al snel tot leven. Onze levertijd is gemiddeld 1 maand. Sneller nodig? Met onze spoedprocedure kan het in 2 tot 3 weken!

  Je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp maken! Gebruik daarvoor ons sokken ontwerp template.

  Soque Vinkje professioneel sokken ontwerp met jouw logo, tekst en kleuren
  Soque Vinkje Geen ontwerper: geen zorgen!
  Soque Vinkje Ontvang een gratis sokken ontwerp van de sokken die je wil maken
  Soque Vinkje  We ontwerpen sokken volledig naar jouw wens
  Soque Vinkje  Slechts 1 maand levertijd

  Zelf sokken ontwerpen met template Sokken ontwerp laten maken
  Lus Sokken Ontwerp

  Materialen waaruit je zelf ontworpen sokken bestaan

  Ook de materialen zijn natuurlijk mee te nemen in je sokken ontwerp. We kunnen namelijk sokken maken van verschillende materialen. Denk aan reguliere katoenen sokken waarmee je los kunt gaan met kleuren en patronen. Of ga voor groene duurzame sokken en maak een blijvende impact op je klanten en zakelijke relaties. Kies, afhankelijk van de oplage, voor een mix van gerecycled katoen en nylon of voor sokken gemaakt van bamboe.

  Soque Vinkje  Reguliere sokken bestaan uit: 80% katoen, 17% polyamide, 3% elastaan.
  Soque Vinkje  Gerecyclede sokken zijn gemaakt van een mix van 50% gerecycled Katoen, 40% polyester, 5% polyamide en 5% spandex.
  Soque Vinkje  Bamboe sokken bestaan uit 75% bamboe, 20% polyamide en 5% elastaan.

  Je eigen ontworpen sokken zijn van rekbaar materiaal gemaakt en zitten al snel goed: maat ‘One Size’ past prima. Handig als je de maten van je doelgroep niet weet! Waar nodig kan dit natuurlijk ook kosteloos in verschillende maten. Ook zijn je sokken van stevige kwaliteit en zitten ze comfortabel om je voeten. Wil je graag kniekousen, kindermaatjes of babysokjes? Geen probleem, ook daarmee houden we rekening in onze sokken ontwerpen.

  eigen sokken ontwerpen

  Voorbeelden van tot leven gebrachte sok ontwerpen…

  Custom Sokken - Kampeerhal Roden
  Sokken Ontwerpen - Kampeerhal Roden Sokken
  Custom Sokken - Cupsz
  Custom Sokken - Cupsz Sokken
  Custom Sokken - Cobelco
  Custom Sokken Als Cadeau - Kobelco Sokken
  Custom Sokken - Stad Leuven
  Custom Sokken - Stad Leuven Sokken
  Custom Sokken - Podium Cadeaukaart
  Custom Als Cadeau - Podium Cadeaukaart Sokken Cabaret
  Custom Sokken - Roparun
  Custom Sokken Als Sponsoring - Roparun Sokken
  Custom Sokken - Woonservice
  Custom Sokken Personaliseren - Woonservice Sokken
  Custom Sokken - Sterilisatie Vereniging Nederland
  Customized Sokken - Svn Sokken
  Custom Sokken - Westland Peppers
  Custom Sokken - Westland Peppers Sokken
  Custom Sokken - Schoonmakend Nederland
  Custom Sokken Voor Personeel - Schoonmakend Nederland Sokken

  Wat zeggen onze klanten?

  Ze denken mee met je ontwerp

  Sokken naar eigen ontwerp laten maken bij Soque. Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de sokken en de service die ze verlenen. En ook belangrijk, ze denken mee met je ontwerp Liesbeth, Westland Peppers

  Geweldige Kerstsokken voor alle collega's!

  Omdat we maar weinig tijd hadden, hebben we gelijk persoonlijk contact gezocht met Soque. Na een korte toelichting, werd met ons logo een geweldig ontwerp gemaakt. Een kort persoonlijk tekstje op de label maakte het helemaal af! Er werd nog goed gecheckt of we helemaal tevreden waren, maar wijzigingen waren niet meer nodig. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en het hele proces. Superbedankt! Marco, Casa Valencia

  Fijne partij om mee samen te werken!

  Vanuit CUPSZ waren we op zoek naar iemand die ons idee om kon zetten in een ontwerp op een sok. Het contact was snel, leuk en helder. Al snel snapte Soque waar we naar op zoek waren en de bestelling kwam sneller dan verwacht. Kimberley, Cupsz

  Hier voel je je als klant nog koning

  Wat een superfijne samenwerking met Guido van Soque! We hadden als bedrijf een heel grote bestelling voor locaties over de hele wereld. We hebben nogal wat aangepast en gewijzigd, niets was ooit een probleem en er was een enorme flexibiliteit en open communicatie. Een ABSOLUTE aanrader!!! Hier voel je je als klant nog echt koning! Birgit, Swisslog

  Mooie sokken, prettig contact!

  Voor ons team hebben we super mooie sokken gekregen van goede kwaliteit! Het bedrijf dacht altijd erg met ons mee (zowel voor praktische zaken als design overwegingen) en de communicatie was erg prettig. Alles bij elkaar genomen was het een heel goede ervaring, als ik in de toekomst weer sokken wil bestellen dan doe ik dat zeker hier 🙂 Julia, Universiteit Utrecht

  .

  Je kunt al zelf sokken ontwerpen voor…

  .

  Vanaf 2500 paar

  €3,45

  per paar

  Gratis ontwerpen

  Vanaf 1000 paar

  €3,75

  per paar

  Gratis ontwerpen

  Vanaf 500 paar

  €4,45

  per paar

  Gratis ontwerpen

  Vanaf 250 paar

  €4,95

  per paar

  Gratis ontwerpen

  Vanaf 100 paar

  €5,95

  per paar

  Gratis ontwerpen

  Vanaf 50 paar

  €7,50

  per paar

  Gratis ontwerpen

  .

  Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

  Onze meestgestelde vragen

  Je kunt sokken ontwerpen die op de manier die het beste bij je past: ga zelf aan de slag met pen en papier of digitaal en laat ons je wensen zien. We ontvangen zowel tekeningen of foto's, tot aan de meest professionele ontwerpen. Alles is goed voor ons: wij vertalen het naar een digitale schets zodat je de sokken van meerdere kanten kunt zien. Op basis van dit sokken ontwerp kunnen je sokken vervolgens gemaakt worden. Feedback? We passen het ontwerp zo vaak voor je aan als nodig is om tot het perfecte ontwerp te komen. Dit is gratis bij ons.
  Je kunt zeker één sok ontwerpen! Ze komen natuurlijk in een paartje, maar in dat geval ga je uit van twee identieke sokken, oftwel 'matched' sokken. Je kunt ook twee sokken ontwerpen als een setje (bijvoorbeeld met verschillende kleuren of iconen). Dat noemen we een mismatched ontwerp. Voor mismatched ontwerpen vragen we wel een meerprijs, omdat er dan dubbel zoveel werk inzit om je sokken te laten maken.
  Het is niet nodig om je sokken zelf te ontwerpen (maar het mag wel). Geen ontwerper, ervaring of inspiratie; geen zorgen! Wij maken een professioneel sokken ontwerp voor je. Op basis daarvan wordt al snel duidelijk wat je wel en niet wilt en welke wensen je precies hebt voor het laten maken van sokken.
  Er zijn een aantal punten van belang voor het ontwerpen van sokken. Let op dat er niet teveel kleuren zijn (maximaal zes). En de tenen en hakken kunnen niet bedrukt worden. Let ook op de details van je sokken ontwerp: als het te ingewikkeld wordt, kunnen ze niet goed gebreid worden. Laat ons eventueel al tussentijds je sok ontwerp zien, dan geven we je graag feedback op de technische haalbaarheid. Wil je sokken met tekst? Plaats dan niet teveel tekst op je sokken, of zorg voor voldoende ruimte. En wil je sokken met logo? Let dan op de plaatsing en de details. Neem bij vragen contact met ons op, we helpen je graag verder.
   

  Wil jij zelf sokken ontwerpen?

  Jij bepaalt de gewenste route: 1. Gebruik de configurator hieronder om zelf je sokken samen te stellen 2. Geen zin, geen tijd of gewoon standaard sokken? Geen probleem, kies dan voor snel kiezen. Je krijgt dan de meest gekozen opties. 3. Kom je er niet uit, heb je vragen of liever gewoon eerst even contact? Kies dan direct contact!

  Snel kiezen? Direct contact

  "(Vereist)" geeft vereiste velden aan

  1De sokken
  2Verpakking
  3Oplage en levering
  4Je gegevens

  Stap 1. De sokken

  Kies je soort
  Kies je materiaal
  Kies je dikte

  Welke kleuren wil je? (max 6)

  Voor de beste kleuren sokken zoekt de fabriek garens uit op basis van het Pantone Matching System (PMS). Om je te helpen hebben we een schema gemaakt ter referentie. Klik hier om het schema te openen

  Keuze

  Heb je al een ontwerp?

  Als je geen ontwerp hebt, download dan hier je sjabloon om te beginnen met het ontwerpen van je eigen sokken! Als je al een opzetje hebt, stuur hem naar ons, dan voeren we een check uit op de mogelijkheden. En heb je hulp nodig, dan maken wij graag een digitale schets voor je!

  Download sjabloon
  heb je al een ontwerp?(Vereist)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.
   • Een schets of ontwerp
   • Het logo of huisstijl van je bedrijf
   • Eventuele voorbeelden