Het is eindelijk zover! 2 jaar lang hebben we erop moeten wachten. Alle kroegen zijn weer open en we mogen weer flink los om te Carnavallen! Heerlijk struinen door de straten en kroegjes in de gekste outfits en uiteraard vrolijke sokken 🙂

Heb jij al een outfit klaarliggen? Of je nu een carnavals fan bent of niet, wij van Soque houden wel van gezelligheid! En daarom vinden we dat je het hele jaar door lekker mag opvallen met vrolijke sokken. Van dieren sokken, activiteiten sokken, funsokken, natuursokken tot zelfs kunst- en cultuursokken… Niks is te gek! Neem gerust een kijkje in onze webshop en bepaal jouw favoriet!

Wist je dat er tijdens Carnaval bijna 8 miljoen liter aan bier wordt gedronken? Dat is niet niks! Het is dan ook handig de vrolijkste sokken te dragen als je dansend en sjansend op die lekkere dansplaat uit je plaat gaat. En vooral deze biersokken passen hier goed bij. Een echte must met al die rondvliegende drankjes en feromonen;) Met deze toffe Craft beer sokken van Many Mornings ben je er helemaal klaar voor! Proost!!

Carnavalsvereniging de Noortukkers uit Noordwijk die is er zeker klaar voor en de leden hebben er zin in! Ze beweren dat ze de gezelligste carnavalsvereniging zijn van Nederland, nou dat belooft wat! De Noortukkers kunnen dan ook niet wachten om weer te feesten dit weekend en hebben zich goed uitgedost. Ze hebben zelfs hun eigen vrolijke sokken voor tijdens het Carnaval bij Soque ontworpen! De kleuren van de vereniging en hun logo’s komen mooi terug aan beide kanten in het ontwerp. Met hun zelf ontworpen sokken lopen ze er warmpjes bij de komende dagen! Zie hieronder het vrolijke resultaat. Alaaaaaaaf!

Lijken vrolijke sokken tijdens Carnaval je ook wat en wil je zelf aan de slag? Bij Soque kun je je creativiteit kwijt en helemaal losgaan met je eigen ontwerp. Dus trek je stoute sokken aan en mail ons met jouw idee! Op deze pagina over het zelf ontwerpen van sokken lees je hoe we te werk gaan. Of neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.