In andermans sokken: Hieronder een momentje uit het leven van Chantal. Zij werkt in het ziekenhuis en draagt altijd een wit uniform. Vrolijke gekleurde sokken onder haar uniform maken hierbij een wereld van verschil 🙂

Vrolijke sokken, je kunt jezelf er mooi mee onderscheiden

Op mijn werk altijd verplicht een uniform aan, maar mijn sokken mag ik zelf uitkiezen.

Vrolijke Sokken

Gesprek met patient:

Ik: Goeiemorgen, hoe gaat het met U?

Patiënt: Niet zo goed, ik heb zo weinig energie om dingen te doen.

Maar jij bent vandaag ook een beetje moe

Ik: Hoezo?

Patiënt: Je hebt twee verschillende sokken aan

Ik: Ik had een gekke bui vanmorgen

Patiënt begint te lachen en dan komen de verhalen over vroeger, wat hij allemaal heeft uitgehaald samen met zijn beste vriend.

Een mooi gesprek ontstaat, alleen door “gekke” sokken

Wil je ook vrolijke sokken voor onder je uniform? Kijk dan bijvoorbeeld naar onze Save The Planet sokken van Many Mornings!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.