Kerstsferen

De goedheiligman en zijn (soms niet zo) zwarte pieten zijn het land nog niet uit, of het huis wordt alweer helemaal in de kerstsfeer omgetoverd. Het ene huis ziet er nog bonter uit dan het andere: foute ouderwetse trappetjes met nepkaarsen, kerstbomen met gekleurde lampjes, complete kerstdorpen met valse muziekjes en beweegbare delen. Of denk aan knuffels die dansjes doen en kerstliedjes zingen, kerstkransen aan de voordeur en levensgrote (creepy) kerstman-poppen die voor een raam een trappetje omhoog klimmen en weer neerdalen. Ook bij ons thuis zit het er weer aan te komen…

Foute outfit

De afgelopen jaren is het niet genoeg om alleen maar je hele huis overhoop te gooien. Een foute outfit hoort er nu ook helemaal bij! Van de nette jurken die ik vroeger speciaal voor kerst kreeg en de jasjes-dasjes die de mannen droegen, is het nu helemaal in om met een warme, foute kersttrui de familie te bezoeken. Sommigen maken er een ware wedstrijd van wie de meest foute, lelijke (en daarmee eigenlijk de meeste originele, coole, vrolijke, geweldige) trui heeft. Bij mij begon het met rode en groene linten in het haar, compleet met mini kerstballetjes. En om het af te maken nog een broche van Rudolph met zijn rode neus op mijn blouse en twee kerst engeltjes met knipperende lampjes als oorbellen. De Postcode Loterij deed vorig jaar vrolijk mee en gaf kerst truien weg met verschillende designs. Er kwam een ware run op; op marktplaats werden er hoge bedragen voor geboden (ik kan het weten, want ik deed er vrolijk aan mee).

De troef: vrolijke kerstsokken

Ook dit jaar begint het alweer te borrelen bij sommigen en hoor ik om mij heen de nodige vrienden praten over waar ze dit jaar hun vrolijke kerst outfit bij elkaar kunnen krijgen. Maar hoe mooi zou het zijn als je een troef achter de hand hebt? Stel je eens voor: je komt op eerste kerstdag met je vrienden en familie bij elkaar. Net als bijna iedereen binnen is en het ernaar uit ziet dat jíj de meest bonte outfit draagt, komt je oom binnen met zijn trui die nog net een beetje fouter is. Alles lijkt verloren. Tot jij je broekspijpen omhoog trekt en je schoenen uittrapt: vrolijke kerstsokken! De troef voor elke serieuze deelnemer.

Wil jij ook kans maken om de wedstrijd te winnen dit jaar? Kijk dan eens naar onze Zoete Zuurstokjes of vrolijke Warme Rendieren. Een aanrader voor iedereen die van dikke, zachte sokken en warme voetjes houdt!

Warme RendierenZuurstok Kerstsokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.