Afgelopen jaar was het dan zover. Mijn vrouw vierde haar 30e verjaardag. Reden voor een mooi feestje! Natuurlijk had ik een reservering in de kroeg en kwamen al onze vrienden opdagen. Het was een geslaagde avond, met leuke en vrolijke verrassingen. Alleen had ik eigenlijk nogal moeite om een goed cadeau voor haar te vinden.

Want wat geef je een vrouw die zelf heel goed weet wat ze wil? Waarbij je nou net niet lijkt te begrijpen hoe haar smaak precies werkt. Kom je bijvoorbeeld met een mooie blouse aan, vind ze een trui leuker. Heb je een mooie trui gevonden, is dat vest toch weer een betere optie. En laten we het maar niet over schoenen hebben…

Ik durf het niet zo goed meer te wagen om haar kleding te geven, maar als ik het dan toch doe krijg ik meestal de volgende commentaren: ‘te tuttig, te groot, te kleurrijk (of niet genoeg kleur), te zakelijk, te stoer, te lief, te bloot, niet sexy genoeg, etc.’ Je kunt het wel volgen. Een geurtje geven kan nog net, maar meestal krijg ik dan de vraag: heb je die ook aan je ex gegeven? Reden te meer om op zoek te gaan naar alternatieven. Al eens aan vrolijke sokken gedacht? Hieronder vind je 5 redenen waarom sokken een goed cadeau zijn om haar blij mee te maken:

1. Sokken matchen bij haar persoonlijkheid.

Iedere vrouw vindt het leuk als je op humoristische wijze aangeeft dat je haar karaktereigenschappen goed kent. Vliegt jouw vriendin van hot naar her? Goede kans dat ze de Bezige Bijtjes wel ziet zitten. Heb je een prikkelige relatie? Dan zijn de Cactussokken misschien een leuk idee. Voor kattige dames kun je denken aan Poezen Plezier en voor vrouwen die er graag met de hond op uit gaan Playful Dog. Op deze manier geef je haar een stukje (h)erkenning dat zorgt voor extra vrolijkheid.

2. Combineren van kleuren

Vrouwen vinden de perfecte combinatie enorm belangrijk. De sokken passen bij het vestje, de broek bij de bril en de oorbellen weer bij de schoenen. Met vrolijke kleuren kan je vriendin eindeloos combineren.

3. Ze zal elke dag aan je denken

Zodra je dame haar sokken ziet, zal ze denken aan degene die zo lief was om deze aan haar te geven. En dat ben jij! Hiermee zal ze vaak op een positieve manier aan je denken. En als ze je mist, ben je toch een beetje bij haar.

4. Sokken passen haar gewoon goed

Niets zo vervelend als kleding aan een vrouw geven dat niet de juiste maat heeft. Als je het te groot koopt, vraagt ze of je haar te dik vind. Als je iets te klein koopt, lijkt ze juist te dik… Hierbij moet je wel erg zeker van haar maat zijn. Mocht je het niet goed weten, kies dan voor sokken. Die zijn flexibel en passen al snel.

5. En als ze toch niet helemaal bevallen…

Vrouwen zijn slim. Op het moment dat ze de sokken stiekem niet zo leuk vindt, kan ze deze toch nog verstoppen in haar schoenen zonder je hart te breken. En als ze ze wel leuk vindt, zal ze haar modieuze broekspijpen vast wel een stukje omhoog rollen.

Bonus voordeel voor mannen: Je hoeft er de stad niet voor in

Zoals het mannen betaamt denken ze vaak te laat aan zaken die belangrijk zijn voor vrouwen. Sokken zijn in dat geval een goed cadeau omdat je ze ook vanuit je werk kunt bestellen. En het past nog door je brievenbus ook (of de hare, als je het als verrassing laat verzenden). Dus mocht je er aan de late kant achter komen dat je vriendin deze week weer een jaartje ouder wordt…

Prikkelende Cactus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.