Vind jij het ook zo lastig om weer iets voor zijn verjaardag te vinden? Wat geef je een man die alles al heeft (of eigenlijk niets wil)? Bij mij was het vorige week weer zo ver. Al maanden van tevoren gaf ik hints over dingen die misschien leuk voor hem zouden kunnen zijn. Waarop ik geen reactie kreeg of een hoogstens een ‘hm-hm’ vanachter de tablet. De tijd tikte echter door en zijn verjaardag kwam in zicht.

Toen ik in alle wanhoop gewoon maar vroeg wat ik voor zijn verjaardag moest geven kwamen er allemaal onzin reacties: ‘Aandelen in McDonald’s. Een mooie auto. Iets waar ik wat aan heb. Geen nutteloze dingen. Zolang het maar geen overhemden zijn, die zoek ik zelf wel uit’ of de meest vervelende: ‘hoe moet ik dat nou weten, daar heb ik jou toch voor?’. Om gek van te worden. Hoe geef je je vent iets leuks, dat nuttig is (en vooral geen onzin). En het liefste ook nog z’n ego een beetje streelt?

Geef hem leuke sokken! Hieronder vind je 7 redenen waarom je hem hier blij mee kunt maken:

 

1. Nuttig en functioneel

Sokken zijn nuttig. Mannen houden nu eenmaal van nuttige functionele dingen. Geen onzinnige frutsels of tierelantijnen. Met sokken kun je daarom geen kwaad doen: hij heeft ze toch nodig?

 

2. Onderscheiden van vrienden

Met sokken onderscheidt je kerel zich van zijn vrienden. Mannen zijn goed in concurreren met elkaar. Wie heeft de snelste, verste, langste… noem het maar op. Met deze sokken laat je vent zien dat hij de coolste is.

 

3. Ontlok een glimlach op zijn verjaardag

Sokken zijn stiekem erg leuk. Een echte vent zal het niet toegeven: van een paar vrolijke sokken kan hij best blij worden. Maar verwacht niet meer dan een kleine glimlach, anders gaat het ten koste van zijn image.

 

4. Creëer gezelligheid

Sokken zijn gezellig. Wat je mannen niet snel hardop zal horen zeggen: ook zij houden van huiselijke gezelligheid (na een dag hard werken). Met een paar vrolijke sokken op de bank voelt hij zich helemaal thuis.

 

5. Geef een beetje liefde

Je kunt ze met liefde geven. Zoals oma altijd zegt: het gaat er niet om wát je geeft, het gaat erom dát je het geeft en hóe je het geeft. Ja, je kunt hem een paar aandelen cadeau doen. Maar zit er niet meer liefde in een paar warme voeten?

 

6. Gaat langer mee dan een maaltijd

Je hebt lang plezier van sokken. Samen uit eten gaan is romantisch en gezellig. Maar de volgende dag heb je er niets meer aan. Geef hem een paar vrolijke sokken en je kunt er nog vaak van genieten.

 

7. Geen zwarte sokken meer

 

Meteen een goede reden om hem uit z’n zwarte sokken te krijgen. Word jij die saaie sokken van hem ook zo zat? Dit is je kans om er wat aan te doen en hem eens wat kleur in zijn leven te geven!

Verjaardag Man

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.