Afgelopen PaasmaandagUtrecht Urban Trail Op Paassokken was het dan zover: Met een goede vriend ging ik de 1e Utrecht Urban trail lopen. 10 km door de meest bijzondere gebouwen in hartje Utrecht. Je leest het goed: dóór de gebouwen heen. Voor deze gelegenheid waren wij op ons Paasbest gekleed (joggingsbroek en hardloopshirt), mét natuurlijk mooie sokken eronder. Gewoon omdat het kan. Niet dat wij nu van die geweldige renners zijn. Ik heb slechts twee keer eerder de 10 km volbracht en mijn vriend houdt het meestal al na 5 km voor gezien. Maar hé, je leeft maar een keer…

Utrecht Urban Trail Op PaassokkenNa het startschot gingen we snel van start en renden samen met andere recreatie-renners door gebouwen als de Bibliotheek, Stadsschouwburg, Sterrenwacht, Domkerk (tijdens de Paasdienst!) en O’Leary’s Irish Pub. Ja echt, door de kroeg, aangemoedigd door talloze bierdrinkers. Met als klap op de vuurpijl: een rondje door de voormalige Utrechtse gevangenis. Waar vroeger gedetineerden hun straf uitzaten, liepen nu honderden renners. En natuurlijk stop je dan even om een foto te nemen in de isoleercel, want dat moet.

Na vijf mooie kwartieren (waarbij we toch echt af en toe wandelend op adem moesten komen) kwamen we al hijgend de finishlijn over. Om daar te genieten van een vrolijk Paasontbijtje in het zonnetje, want dat hadden we verdiend. En onze sokken? Die hielden zich geweldig. Geen blaar te zien op onze ongetrainde voeten. Zonder hen hadden we het niet gered. De dagen erna wel flinke spierpijn, maar terugkijkend op een onvergetelijke ervaring. Volgend jaar weer!

Utrecht Urban Trail Op Paassokken

Wil je meer zien van de afgelopen Urban Trail? Bekijk dan de Aftermovie via deze link!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.