Niet te pruimen

Iedereen heeft wel een familielid dat niet altijd even goed te pruimen is. Je kent het wel, een zeurderige oma, claimende moeder, seksistische oom of een slopend neefje. Het meeste typische exemplaar is toch wel Tante Zuurpruim. Bij deze tante kan er nooit een lachje af en ze kijkt altijd alsof ze net twee citroenen achter elkaar heeft opgegeten. Als ze je begroet, zorgt ze ervoor dat jullie elkaar net missen met de drie kussen en knijpt ze even in je wangen. Ze roept: ‘wat ben je toch groot geworden!’, maar is ondertussen op de uitkijk naar het volgende glas sherry. Iedereen ziet haar liever gaan dan komen, maar ja, ze hoort immers bij de familie en anders heeft ze niemand meer (geen wonder).

 

Verjaardagen

Tante zuurpruim neemt niet deel aan een verjaardag, nee, ze staat erboven. Vanuit haar ivoren toren slaat ze het tafereel gade, ondertussen minzaam om zich heen kijkend. Als ze al een bijdrage levert, is deze van negatieve aard (in het kader van: vroeger was alles beter) en zelfingenomen zakt ze weer terug in haar stoel. Haar sokken zijn altijd degelijk en zwart, net als haar gemoed. Hier is geen redden meer aan.

 

Bekijk het eens van haar kant

Heb je het plaatje voor je? Dan zou ik je willen vragen om het nu eens om te draaien. Stel dat jij tante zuurpruim bent, boos en gefrustreerd. Je komt op een verjaardag met allemaal vrolijke mensen en hebt geen zin om blij mee te doen met deze gekte. Maar dan komt je nichtje/neefje op je af en geeft je een paar vrolijke sokken cadeau. Niet omdat je jarig bent, maar zomaar, omdat het leuk is en gewoon omdat het kan. Uiteraard blijf je in je keurslijf: Je bedankt keurig, maar geeft geen spoor van vrolijkheid. Maar ondertussen glunder je van binnen en is je dag nét weer een beetje beter gemaakt. Niet te veel, want je bent en blijft tante zuurpruim.

 

Ontlok een glimlach

Ken jij ook zo’n tante zuurpruim? Wij dagen je uit om haar een glimlach te ontlokken. Zoek de meest vrolijke sokken uit en stuur deze naar jouw tante zuurpruim. Wedden dat ze de volgende keer dat je haar ziet nét iets beter te pruimen zal zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.