De klok is weer een uurtje teruggedraaid. De dagen worden korter en het weer slaat om. ’s Nachts met je sokken aan geslapen, ’s ochtends neem je niet eens de moeite om schone aan te trekken. Lekker een ontbijtje eten voor de t.v. met een croissantje en een eitje. Daarna heerlijk lummelen in huis, met een kop thee binnen handbereik. Eigenlijk geen zin om vandaag het huis uit te gaan. En dat is het mooie van de zondag: Het hoeft ook helemaal niet, want het is tijd voor Sokken Zondag!

De meeste mensen gaan ’s middags toch even op pad. Wij stellen voor eens de hele dag geen schoenen aan te trekken en lekker thuis te blijven. Geniet van je Sokken Zondag. Kijk de hele dag Netflix. Speel spelletjes met je familie en houdt een kussengevecht. Neem de tijd om extra lekker te koken. Kijk je partner eens diep in de ogen. En neem ’s avonds een lekker ontspannend bad. Om fijn te kunnen relaxen hoef je echt de deur niet uit.

Waar het op Sokken Zondag om gaat is dat je je jezelf voorneemt eens lekker in die oase van rust te blijven. Je eigen private bubble. Hiermee creëer je een mini vakantie voor jezelf, waardoor je weer fris en fruitig de maandag tegemoet kunt zien. Hoe je die maandag dan weer door kan komen, daar komen we nog op terug.

Kijk voor extra inspiratie op Sokken Zondag eens naar dit leuke blog van Famme. Hierin staan 28 dingen die je vandaag zou kunnen doen!

En of dat gedraai aan de klok nou ergens goed voor is? Volgens dit artikel in de Volkskrant lijkt de wetenschap lijkt er in ieder geval uit te zijn…

 

Tropisch Feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.