Sokken voor Wereld-Downsyndroomdag? Maar waarom dan? Goed om te weten is dat het op 21 maart Wereld Downsyndroom-dag is. Een dag om bewustzijn te creëren en bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving voor mensen met Downsyndroom.

Als Soque willen wij graag ons steentje bijdragen aan deze belangrijke zaak. En daarom hebben we in samenwerking met stichting Upside Down speciale mismatched sokken gemaakt voor deze bijzondere dag. We maakten een ontwerp voor kinderen én een ontwerp voor volwassenen. Maar waarom trekken we voor Wereld Downsyndroom-dag nou eigenlijk mismatched sokken aan?

Sokken Als Symbool Voor Chromosomen  Sokken als symbool voor chromosomen

Sokken zijn meer dan alleen maar kledingstukken die we dragen om onze voeten warm te houden. Ze staan op Wereld Downsyndroom-dag namelijk ook symbool voor chromosomen. Dit zijn de bouwstenen van ons DNA die onze persoonlijkheid, identiteit en karakter bepalen. Net als chromosomen zijn sokken er in verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Beiden zijn een manier om onze unieke persoonlijkheid uit te drukken en te laten zien wie we zijn. Maar waarom nou juist de datum 21-3 voor Wereld Downsyndroomdag? Mensen met downsyndroom hebben in plaats van 2 maal chromosoom 21, 3 maal dit chromosoom, ofwel 21-3.

Verschillende (mismatched) sokken voor Wereld-Downsyndroomdag staan symbool voor Inclusie

Mismachted sokken kunnen ook een symbool zijn voor inclusie. Inclusie staat voor het omarmen van diversiteit en het respecteren van verschillen. Het gaat erom dat iedereen de kans krijgt om volwaardig deel te nemen aan de samenleving. Ongeacht zijn of haar achtergrond, geslacht, leeftijd, beperkingen of andere persoonlijke kenmerken. Door verschillende sokken te dragen, laten we zien dat we de diversiteit en de verschillen in onze samenleving omarmen. Dus daarom dragen we mismatched sokken voor Wereld-Downsyndroomdag!

Prachtige Bloemen SokkenSokken Voor Wereld Down-Syndroom Dag

Maak een statement met je sokken

Door onze sokken voor Wereld-Downsyndroomdag te laten zien, laten we zien dat we openstaan voor mensen met een beperking, zoals mensen met Downsyndroom, en dat we hen een volwaardige plek in onze samenleving willen geven. Dus laten we op 21 maart onze mismatched sokken aantrekken en daarmee een statement maken voor inclusie en diversiteit. Laten we samenwerken aan een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om volwaardig deel te nemen en waarin we elkaars verschillen respecteren en waarderen.

Sokken Voor Wereld-Downsyndroom Dag Met Honingraat En Bijen Sokken Voor Wereld-Downsyndroom Dag Voor Stichting Upside Down Sokken Voor Wereld-Downsyndroom Dag Met Bloemen En Kolibries

Nieuwsgierig naar stichting Upside Down?

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat stichting Upside Down voor jou kan betekenen? Bekijk dan via deze link hun website. Wil je ook deze vrolijke mismatched sokken kopen? Bekijk dan hun Webshop!

Sokken Voor Wereld-Downsyndroom Dag Voor Stichting Upside Down, Een Mismatched Paar Volwassen SokkenSokken Voor Wereld-Downsyndroom Dag, Babysokjes Achterkant Sokken Voor Wereld-Downsyndroomdag, Kindersokjes AchterkantSokken Voor Wereld-Downsyndroom Dag Voor Stichting Upside Down, Mismatched Paartje Met Sokken Bijna Op Elkaar Liggend.

 

Zelf mismatched sokken bedrukken?

Wil je zelf mismatched sokken laten maken? Neem dan hieronder contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.