Sinterklaas komt er weer aan en als je braaf bent geweest, neemt de goedheiligman hopelijk wat leuks voor je mee uit Spanje! Deze sokken mogen in ieder geval niet op je verlanglijstje ontbreken.? Fast Foot

Hamburger Sokken 1

In december is de kans groot dat gezond eten een minder grote prioriteit heeft dan normaal. Geniet er lekker van en vier het goede leven met deze hamburger sokken!


? The Handyman

Gereedschap Sokken 1

Hoeft John Williams voorlopig niet bij jullie thuis langs te komen omdat jouw man al een geweldige klusser is? Of heb je stiekem twee linkerhanden maar vind je jezelf wel geweldig handig? Deze klus-sokken merken het verschil niet, maar kunnen je wel motiveren om in het nieuwe jaar eindelijk de badkamer eens aan te pakken.


? Game Over

Gameboy Sokken 1

Was jij vroeger ook zo’n fan van de Gameboy? Zet een paar stappen terug in de tijd van Pacman, Mario en Tetris op die goede, oude en vooral onverwoestbare spelletjescomputer. Danku Sinterkláásje! ?


? Asian Dragon

Draken Sokken 1

Of je bij draken nou moet denken aan vuur, Azië, Game of Thrones, Chinese restaurants of je schoonmoeder, het is bijna zeker dat deze mythische wezens een gevoel bij je oproepen. De Sint neemt ze graag in sokkenvorm voor je mee!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.