Rijbewijs halen op je sokken

“Waar ben je het meest trots op wat je tot nu toe gedaan hebt of behaald?”, kreeg ik ooit als vraag. Op dat moment wist ik niet zo goed wat te antwoorden, maar waarschijnlijk is dat het behalen van mijn rijbewijs. Dat klinkt niet zo bijzonder, maar als je bedenkt dat ik er 7 jaar over heb gedaan om de lef te verzamelen, is het beter te begrijpen.

Vanwege al het angstzweet dat ik op voorhand al uitstootte, besloot ik voorafgaand aan elke rijles eerst maatregelen te nemen. Hartje winter met mijn trui, winterjas en Uggs of sneakers deed ik het portier van de lesauto open. Vervolgens ging eerst de winterjas op de achterbank gevolgd door mijn trui en eventueel T-shirt dat daaronder zat. Daarna moesten de Uggs of sneakers eraan geloven. Daar zat ik dan in mijn hemd. Op mijn sokken heb ik door heel Utrecht getoerd. Want naast dat het erg verkoelend voor mij als angsthaas achter het stuur was, vond ik het ook heerlijk om mijn tenen om de pedalen te wikkelen en zo “feeling” met mijn “automobile” te kunnen houden. Mijn rij instructeur glunderde elke keer als ik instapte: “is het weer zover”, klonk het dan.

Net voor mijn rijexamen popte ik er nog een valeriaan pil in en trok ondertussen mijn schoenen uit en gooide ze inmiddels behendig met een zwieper op de achterbank. Mijn instructeur bulderde van het lachen: “ik zal je in ieder geval niet snel vergeten!”

De examinatrice vond het allemaal minder grappig. “Ik zou graag willen dat je je schoenen weer aantrekt”, sommeerde ze mij bijna. Ik voelde mij een letterlijke held op sokken en hield voet bij stuk. Naast een akkefietje, waarbij ik naar achter rolde in plaats van naar voren zonder dit door te hebben, ging het uitstekend en haalde ik mijn rijbewijs. Het kostte me zeven jaar, maar die heb ik mooi op mijn sokken gehaald.

 

Tropisch Feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.