Dus jij wil sokken bedrukken voor je organisatie? Goed bezig! Lees hier de 8 redenen waarom dit zo’n goed idee is 🙂

1. Comfortabel je huisstijl uitdrukken

Sokken bedrukken is een geweldige manier om je eigen unieke huisstijl uit te drukken en tegelijkertijd jezelf comfortabel te blijven voelen: je hoeft niet all-out te gaan. Draag je sokken met trots, óf kies ervoor om ze pas te laten zien wanneer jij dit wil. Ideaal voor zowel introverte áls extraverte medewerkers.

Gepersonaliseerde Sokken

2. Geschikt voor meerdere doelen

Bedrukte sokken van Soque zijn geschikt voor meerdere doelen, waardoor ze een veelzijdig relatiegeschenk of aanvulling op je (bedrijfs)garderobe zijn. Het is ook nog eens een leuke en originele manier om je bedrijfslogo te showen of om een speciaal groepsmoment te creëren. Of om het speciale team te bedanken dat zich altijd zo goed inzet.

3. Personaliseer je sokken op jouw manier

Bij Soque kun je je sokken bedrukken met precies datgene wat jij wil, of het nu je bedrijfslogo, een vrolijk patroon, of een grappige tekst is. Bij Soque kun je helemaal los met iconen, patronen en kleuren, zodat je de perfecte gepersonaliseerde sokken kunt vinden voor jouw organisatie.

Sokken Laten Maken

4. Gemaakt van hoogwaardige materialen

Bovendien gebruiken we hoogwaardige materialen voor de productie van onze sokken, waardoor ze comfortabel, duurzaam en langer goed blijven.

5. Ontwerp eenvoudig zelf bedrukte sokken of laat ons je helpen

Met het eenvoudig te gebruiken ontwerp template kun je snel en gemakkelijk je eigen ontwerp creëren en bewerken totdat het perfect is. En als het niet helemaal lukt (of je bent niet zo’n held in ontwerpen) helpen we je graag mee. We maken een digitale schets waardoor goed kunt zien wat het resultaat is van je bedrukte sokken.

6. Snel je sokken laten maken of maak er een spoedje van!

En met de snelle productie- en leveringsprocedure kun je je bedrukte sokken supersnel in handen hebben. Wij leveren doorgaans binnen een maand. Als het nog sneller moet, geen probleem. Met onze spoedprocedure halen we levertijden tussen de twee en de drie weken!

7. Betaalbare prijzen én uitstekende klantenservice

We bieden ook betaalbare prijzen voor onze bedrukte sokken, zodat jij de kwaliteit kunt krijgen die je wil zonder je budget te overschrijden.Daarbij staan we bekend om onze uitstekende klantenservice, waardoor je altijd verzekerd bent van een positieve ervaring.

8. Go green met Trees for All

En samen met Trees for All planten we voor iedere order een nieuwe boom. Of kies net als Lean & Green voor sokken gemaakt van bamboe. Lekker koel en ook nog eens duurzaam!

Sokken Laten Maken

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en comfortabele manier om de huisstijl van je organisatie uit te drukken, dan is sokken bedrukken bij Soque de perfecte keuze. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

[contact-form-7 id=”2556″ title=”Eigen ontwerp”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.