Wat doe jij altijd als eerste als je thuiskomt? Jas uit, tas op de grond en je schoenen uitgooien? Daarmee hoor je bij een grote groep mensen die houden van een schoon huis. Want wat je allemaal onder je schoenen mee naar binnen sleept… Daarbij is het gewoon gezellig. Voeten op tafel, kat op schoot en lekker wiebelen met je tenen.Sokken Aan, Schoenen Uit

Zo hebben vrienden van ons een geen-schoenen-in-huis-beleid. Bij hen is het de regel dat de schoenen uit gaan bij binnenkomst. De entree is beneden en via een lange trap naar boven komt men uit in het woongedeelte. Dit brengt allerlei hilarische situaties met zich mee. Probeer allereerst maar eens met een paar mensen tegelijk je schoenen uit te trekken op een stukje van een halve vierkante meter. Als je pech hebt en er zijn al veel mensen én het heeft geregend, dan weet je in ieder geval zeker dat je natte sokken hebt gedurende de avond. De lange trap naar boven leent zich vervolgens uitstekend als opbergruimte voor de verscheidenheid aan schoenen en te zien aan deze rits kun je precies zien wie er al is.

Maar het grappigste vind ik nog de sokken die tevoorschijn komen terwijl het merendeel klaarblijkelijk echt niet heeft gerekend op het feit dat hij zijn schoenen uit moet trekken. Ik ben er absoluut een van. Heb ik mijn sokken niet binnenste buiten aan (dit is het minste erge), dan zit er wel een gat in. Of mijn outfit staat gewoon voor geen meter zonder mijn prachtige laarzen eronder. Op dat moment kijk ik rond en zie ik gelukkig dat er meer mensen zijn zoals ik. Mocht je op zo’n feestje komen: met vrolijke sokken maak je meteen indruk. En eerlijk is eerlijk: het is wel een stuk gezelliger als je allemaal met je voetjes op de bank kan zitten.

 

O ja, als je erover denkt om voortaan alleen nog maar sokken te dragen in huis: Via deze link vind je tips om een ‘geen-schoenen-in-huis-beleid’ te voeren. Draag dan wel gezellige sokken die gezien mogen worden…

Sokken Aan, Schoenen Uit

2 reacties op “Sokken aan, schoenen uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.