Zo veel mogelijk mensen blij maken met de vrolijkste sokken, dat is waar Soque voor staat. Soms nemen onze sokken je zelfs even mee terug in de tijd, zoals bij Leonie gebeurde met de paddenstoel sokken. Lees hieronder haar verhaal!

“Als klein kind was ik trots op mijn vader die heel mooi kon schilderen. Mijn kamer werd opgeknapt en ik mocht zeggen hoe ik het wilde. Een paddenstoel en een kabouter geschilderd op mijn muren, dat is wat ik wilde! Zo gezegd, zo gedaan.

Ik heb jarenlang heerlijk geslapen in mijn eigen sprookjesbos. 30 jaar later heb ik mijn vader weer gevraagd om opnieuw een sprookjesbos te maken voor ons toekomstige kindje. Vol trots ging opa aan de slag en onze dochter heeft hier lang met veel plezier geslapen. Het geboortekaartje was geïnspireerd op beide kinderkamers.

Paddestoel Blog
Het “sprookjesbos” geboortekaartje

Jaren later kom ik op de te gekke sokkensite Soque kousen tegen die me zo deden denken aan onze “eigen paddenstoelen”. Die wilde ik hebben! De kinderkamer is inmiddels al een tijdje wit, al hebben we een blauw wolkje bewaard. Met het inlijsten van de paddenstoel sokken, geven we een kleine knipoog naar het verleden. Wat een toeval! Zo zie je maar, sprookjes bestaan!”

Paddestoel 2 Blog 1
Paddenstoelen van Soque aan de muur!

En, welke sokken brengen jou terug naar je kindertijd? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.