Op zoek naar de woeste krokodil!

Krokodil

Beeld je eens in: de woeste natuur van Florida met zijn moerassen en fanboats. Op zoek naar de gevaarlijke krokodil. Op je bootje met reusachtige ventilator speur je het dicht begroeide landschap af en tuur je het moeras over. Je blik glijdt over het water en daar, opeens zie je er een: een krokodil! Hij ziet er gemeen uit en je moet maken dat je wegkomt voordat hij je te pakken krijgt!

Bill en Betty

Dan nu de werkelijkheid: elke 20 minuten vaart er een fanboat met dozijn toeristen die klaar zitten met hun camera. Wanneer de fan voluit aan wordt gezet, scheur je over het water. De herriestoppers lijken totaal geen effect te hebben en je haar is zo oncontroleerbaar aan het dansen rond je gezicht, dat het zicht volledig wordt geblokkeerd. Dan opeens stopt de boot. De kapitein kijkt mysterieus rond, pakt een zak met marshmallows, houd er een in de lucht, roept “Betty”! en wacht.

Nog geen 15 seconden later komt Betty de krokodil omhoog. Daar wacht ze, in het water, geduldig tot ze gevoerd wordt. Ook Bill komt even kijken en doet zijn bek open, klaar om een marshmallow in ontvangst te nemen. Na de snack glijden ze het water weer in, tevreden en voldaan. En dat is het mysterie van de krokodil in Florida.

Lijk jij ook zo stoer maar ben je in werkelijkheid een held op sokken? Dan zijn onze Coole Croco’s echt iets voor jou!

Coole Croco'S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.