Moederdag. Het is bijna weer zo ver. De dag waarop we alle moeders in het zonnetje zetten en extra verwennen. Een ontbijtje op bed, een dagje vrij van alle huishoudelijke taken die ze normaal gesproken op zich nemen en vaak wordt dat allemaal nog eens bekroond met leuke (zelfgemaakte) cadeautjes.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog thuis woont en je moeder wel ziet op Moederdag, maar voor iedereen die mams door het Corona-virus al een aantal weken heeft moeten missen, zijn er ook genoeg mogelijkheden om haar dag een beetje op te fleuren!

Aardbeien

Kun je dit jaar geen ontbijtje op bed brengen? Laat dan een lekker ontbijtje bezorgen. Aangezien alle horecagelegenheden dicht zijn, bieden een aantal restaurants een leuk Moederdag-pakket aan speciaal voor het ontbijt. Je kunt uiteraard ook zelf een mandje met lekker eten voor haar deur neerzetten. Leg er een flesje sap in, maak een paar aardbeitjes schoon, beschuitje erbij en haar dag kan ongetwijfeld niet meer stuk. Want zeg nou zelf, dit klassieke Moederdagcadeau mag toch niet ontbreken?

Aardbeien Sokken

Bloemen

Bloemen doen het ook altijd goed. Welke moeder wordt er nu niet blij van een prachtige bos bloemen of een leuk plantje in huis? Je kunt dit eenvoudig bij haar laten bezorgen, maar ook hier geldt: je kunt ook zelf een bosje kopen en bij haar voor de deur neer leggen. Succes gegarandeerd! 

Planten Sokken 2

Online samen zijn

Moederdag staat normaal gesproken toch wel in het teken van samen zijn. Helaas is dit met de huidige Corona-maatregelen erg lastig. Als je toch graag wat tijd samen spendeert, kun je het bezoekje ook vervangen met videobellen! Trommel je gezin bij elkaar en klets gezellig even bij. Je kunt er ook een heus feestje van maken, door een leuke (pub)quiz voor te bereiden, een spelletje te doen of door samen een film te kijken. Er zijn tegenwoordig apps waarbij je het scherm met elkaar kunt delen of spreek van tevoren af welke film jullie gaan kijken en (videobel) ondertussen gezellig met elkaar. Zo zijn jullie op deze speciale dag toch nog een beetje samen. 

Kersen Sokken

Tekst: Chelesta de Haas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.