Het is volop zomer en hoewel we in Nederland op dit moment haast woestijnachtige temperaturen beleven, trekken veel mensen erop uit om vakantie te vieren. Heb jij nog geen vakantie geboekt, omdat je simpelweg niet weet waarhéén? Geen zorgen, deze sokken geven je inspiratie voor jouw perfecte vakantiebestemming!

Citroen Sokken 1

The Lemons – Sicilië/Myanmar

Een glaasje Limoncello in de hand, The Lemons aan de voeten, terwijl je uitkijkt op de uitgestrekte citroengaarden van Sicilië…iets mooiers bestaat er toch niet? Mocht je niet van Limoncello houden of buiten Europa op vakantie willen, dan is het Zuidoost-Aziatische Myanmar ook een tip. Dit was één van de eerste landen waar de citroen zich rond 800 voor Christus had verspreid. Daarnaast wordt het land vol prachtige tempels nog niet volledig platgelopen door toeristen. Grijp dus snel je kans! 

Auto Sokken

Route 66 – Verenigde Staten

Het zou raar zijn als we een roadtrip van Oost naar West in Amerika níet zouden aanraden bij deze sokken. Dus, wacht niet langer en streep deze fantastische trip op een Harley of in een oud Volkswagenbusje voor eens en altijd van je bucketlist. Wist je dat de historische autoweg Route 66 begon in Chicago en eindigde in Santa Monica bij Los Angeles? De totale lengte was 3940 km. Off you go! 

Bier Sokken

Craft Beer – België

Heb je vliegangst of even geen geld voor verre oorden? Dan is het land van onze zuiderburen helemaal geen slecht idee! Behalve een fabelachtig mooi accent, fantastisch speciaalbier en pralinés om je vingers bij af te likken, hebben de Belgen de Ardennen, Gent, Stromae en Brugge. En humor, niet te vergeten. 

Lama Sokken

Fluffy Alpaca – Peru

Zeggen wij Peru, dan zeg jij niet de Machu Picchu, maar dan gaan je ogen glinsteren, doe je een klein dansje en schreeuw je: “ALPACA’S”! Peru is één van de Zuid-Amerikaanse landen waar deze wollige schaap/kameel/dromedaris-achtige beesten gewoon gezellig in het wild rondlopen. Trek jij je Fluffy Alpaca’s aan, dan willen ze vast met je op de foto. Voor als je het dichterbij huis zoekt: je kunt ook op verschillende plekken Alpaca’s knuffelen in Nederland.

Vuurtoren Sokken

Nordic Lighthouse – De Wadden

Wil je zo dichtbij huis als mogelijk blijven, maar toch een ultiem vakantiegevoel ervaren? Dan zijn de Wadden dé vakantiebestemming voor jou. Hier zeggen de mensen elkaar vriendelijk gedag op straat, hoeft je fiets niet op slot en kun je jam/eieren/asperges langs de weg kopen en naar eigen inzicht een geldbedrag achterlaten. Oh, en vergeet de zeehonden, bruinvissen en het strand (dat altijd in de buurt is) niet. 

Waar je ook heengaat, Soque wenst je een heerlijke zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.