Je hebt nog een paar dagen om te reflecteren op het nieuwe jaar en doelen te maken voor 2020. Als je een goed voornemen verbindt met één van onze inspirerende sokken, heb je kans dat je ook ná de eerste twee weken van januari nog regelmatig vrolijk naar werk fietst en elke dag fruit eet. Sokken draag je namelijk elke dag! Wij helpen je graag op weg.

#1 Muziek aan en gaan!

Muziek Sokken

Wanneer is de laatste keer dat je zonder afleiding bewust je favoriete muziek hebt geluisterd? Of misschien staat je gitaar wel op zolder te verstoffen en denk je: dat laat ik zo, want “ik heb geen zin in dat gedoe.” Maar wist je dat zowel muziek maken als luisteren een ontspannende werking heeft en je er creatiever van wordt? Hoog tijd om in 2020 het muziek maken weer op te pakken of een kaartje te kopen voor het concert van je favoriete band!

#2 Een beetje meer crea, Bea!

Frida Sokken

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waar chronische stress en burn outs regelmatig voorkomen. Daarom is het hard nodig om voldoende tijd in je agenda vrij te maken voor pure ontspanning! En daarmee bedoelen we niet per se dat je series op Netflix moet bingen, maar ga eens kleuren, puzzelen, schilderen, dat ene museum bezoeken, of die ene taart bakken die al zo lang op je lijst staat. Feel like Frida!

#3 Boek die ene droomreis!

Auto Sokken

Het leven is er om te leven en om dingen te doen die jou gelukkig maken. Staat er al heel lang een roadtrip door de USA op je bucketlist? Of wil je van Moskou naar Beijing met de trein? Ga dan aan de slag om deze reis te plannen en uit te voeren. Redenen om niet te gaan zijn er altijd, maar besef wel: als je het niet doet, heb je er misschien voor altijd spijt van.

#4 Lezen en laten lezen

Boeken Sokken

Wist je dat je door het lezen van een boek beter slaapt, minder stress ervaart en je geheugen verbetert? Al is het maar vijf minuten per dag! Hoog tijd om in 2020 dus (meer) boeken te gaan lezen.

#5 Op die fiets!

Fiets Sokken

14 mei is het ‘Fiets naar je werk dag‘, maar wat ons betreft maken we van 2020 het ‘Fiets naar je werk jaar’. Door regelmatig te fietsen (naar je werk) ben je lekker in beweging en neem je tegelijkertijd een frisse neus. Dat is weer goed voor onder andere je vitamine D aanmaak en zo zijn er eigenlijk alleen maar voordelen.

Soque wenst je een vrolijke, warmvoetige kerst en een onvergetelijk 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.