Bij Soque staan we altijd open voor samenwerkingen met mooie organisaties en daarom vragen we graag je aandacht voor stichting HelpUsAut. Wil jij vrolijke sokken en tegelijkertijd jongvolwassenen met autisme helpen? Lees dan zeker even verder.

Stichting HelpUsAut is een stichting die jongvolwassenen met autisme verder wil helpen. Voor de meeste mensen met autisme is iedere dag weer een puzzel die moet worden opgelost. En alhoewel het ze doorgaans lukt om een groot deel van deze puzzel op te lossen, zullen er altijd wat losse stukjes overblijven. 

Help mee!

Vanuit deze gedachte is het design van de “Puzzle-Aut” Socks ontstaan. Ontworpen door Lotte Verberne bij de computerdagbesteding bij Comp-It-Aut. Voor € 12,95 (exclusief eventuele verzendkosten) help jij deze stichting, en daarmee jongvolwassenen met autisme, verder! De sokken zijn ook af te halen in Helmond.

Help Us Aut

De stichting heeft al heel wat geld opgehaald om de huidige activiteiten door te kunnen laten gaan en nieuwe activiteiten te kunnen organiseren. Maar we hebben meer nodig. Dus als je graag een goed doel wilt steunen en er ook nog hele vrolijke sokken voor terug wilt krijgen, kun je de “Puzzle-Aut” socks bestellen via deze link. Er is voor ieder wat wils: een gekleurde versie en een zwart-wit-grijze versie.

Daarnaast wordt er elk jaar een nieuw ontwerp voor Kerstsokken gemaakt. Zoals deze die we voor 2022 hebben mogen maken.

Kerstsokken Voor Goede Doel

Ook de Kerstsokken zijn te bestellen via deze link. De opbrengst van de sokken gaat volledig naar de Stichting HelpUsAut. Help je mee? Kijk hier om meer te lezen over de activiteiten van deze stichting.

Voor meer vrolijke sokken, neem je een kijkje in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.