Bij het christelijke jongerencentrum Heelal van Youth for Christ in Emmeloord, staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Zo is William, één van de jongeren die vaak bij Heelal te vinden is, een echte held op sokken. Hij maakte het ontwerp voor de Heelal sokken die nu lokaal als warme broodjes worden verkocht. Youth for Christ teamleider Jettie vertelt: “Als ik door Emmeloord fiets, zie ik vaak mensen fietsen met de Heelal sokken.”

Vertel eens wat over Heelal van Youth for Christ?

“Het is een jongerencentrum in Emmeloord waar we allerlei activiteiten organiseren. We hebben bijvoorbeeld een programma om mensen uit verschillende culturen met elkaar te verbinden en bieden diverse opties aan voor meidenwerk, waarin gezellig kletsen, knutselen en de meiden zelf centraal staan. Vier keer per week is er vrije inloop. Verder zijn wij christen en daar delen we ook graag over.”

Hoe kwamen jullie bij William om een ontwerp te maken voor Heelal sokken?

“William is een jongen die veel bij ons kwam voor vrijwilligerswerk, hij maakte bijvoorbeeld wel eens flyers en Instagram posts voor ons. Op zijn laptop liet hij een keer zien dat hij bezig was met het ontwerpen van sokken en hij zei dat hij een eigen bedrijfje in sokken, petten en hoodies wel zag zitten. Ik dacht: laten we hem op weg helpen met een ‘echte’ opdracht om sokken voor Heelal te ontwerpen. En dat heeft hij gedaan.

Schermafbeelding 2020 10 28 Om 09.42.39
William met de Heelal sokken

Hoe gaat de verkoop?

“Voor het bestaan van onze stichting zijn wij deels afhankelijk van donaties, dus mensen krijgen de sokken als ze voor minimaal vijf euro per maand donateur worden of een eenmalige gift van 10 euro doen. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen, deze sokken passen ook echt bij ons werk. Het is niet iets voor een accountancy kantoor ofzo, haha! Veel van onze jongeren willen ons helpen en kopen ze daarom ook. Als ik door Emmeloord fiets, zie ik vaak mensen met de Heelal sokken, dat is echt heel erg leuk!”

Kun je tot slot wat vertellen over je ervaring met sokken ontwerpen via Soque?

“Het is heel goed bevallen. Guido zijn benadering is heel persoonlijk en hij denkt echt met je mee, super fijn. Wij werden ook steeds goed op de hoogte gehouden van het proces en kregen halverwege te zien hoe de sokken er op dat moment uitzagen. Mijn algehele ervaring is dus heel positief!”

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook eigen ontworpen sokken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

[contact-form-7 id=”2556″ title=”Eigen ontwerp”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.