Snelle shoppers

Mannen zijn gemakkelijke wezens om snel mee te shoppen, maar saai zijn ze wel. Meestal is het functioneel: even een winkel in, t-shirtje passen, doe er maar 6 en er weer uit. Nog makkelijker is het met sokken. Zwarte sokken (doe maar 12 paar) of nog erger: witte sportsokken. Want dan zijn ze lekker snel uit gewinkeld. Kunnen ze thuis weer voetbal kijken op de bank. Maar er is hoop! Tegenwoordig zijn er veel grappige sokken voor mannen te vinden. Met deze 7 grappige sokken trekt je kerel alle aandacht!

Schurken en Schatten

Schip Ahoy! Voor stoere kerels en echte schatten. Hiermee maakt hij de blits bij zijn neefjes en nichtjes. Deze sokken worden zelfs op bruiloften gedragen!

Schurken En Schatten

Astronaut

Welke man zoekt het nou niet hogerop in zijn leven? Met deze grappige sokken stijgt hij op tot hogere sferen en begeeft hij zich tussen de sterren. Ook leuk voor jongere ruimtereizigers.

Astronaut

Trots op de Apenrots

Jouw man kent vast een brulaap op kantoor, of staat zelf bovenaan de apenrots! Met deze leuke sokken kan hij mooie apenstreken uithalen! Ook prima voor een dagje dierentuin.

Trots Op De Apenrots

Music Notes 

Is jouw significant other een beetje soepel in de heupen, of moet je hem de dansvloer opsleuren? Van deze muzieksokken wordt hij sowieso vrolijk en kan hij een dansje met jou vast niet weerstaan…

Muziek Sokken

 

Kip of Ei

Tsja. Wat was er nou het eerst? Als je een wispelturige kerel hebt die vaak niet kan kiezen, geef hem ze dan gewoon allebei! Grappige kleurrijke sokken voor echte twijfelkonten. Leuk voor bij het ontbijt!

Kip Of Ei

Coffee Lover

Is jouw man niet te genieten voordat hij s’ ochtends eerst de nodige kopjes koffie tot zich heeft genomen? Verras hem dan met deze koffie sokken en jullie staan samen fluitend het ontbijt te maken!

Bruine Koffie Sokken
Grappige sokken voor mannen? Deze 7 sokken zijn een hit! 8

Grappige sokken voor mannen

Met deze grappige sokken krijgt jouw man een fantastische finishing touch! En mocht je nou stiekem ook op zoek zijn naar te gekke sokken voor jezelf? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Boekenwurm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.