Aankomende september vindt alweer de 7e editie plaats van Jongeren voor Bohicon. Om geld in te zamelen voor hun project wil de organisatie graag gepersonaliseerde sokken verkopen en dit laten maken door Soque. Wij spraken Julie Luyten om hier iets meer over te vertellen!

Custom Sokken Laten Bedrukken

Wie zijn jongeren voor Bohicon?
“Sinds jaren heeft Zoersel een stedenband in Afrika, waarbij we elk jaar een reis naar Afrika organiseren. 10 jongeren van Zoersel gaan naar Bohicon om samen met Bohiconese jongeren een mobiel speelplein te organiseren. ”

Klinkt tof! Wat is een mobiel speelplein?
“Mobiel speelplein betekent een verplaatsbaar speelplein. Elke dag gaan de jongeren naar een ander dorpje om spelletjes en activiteiten te spelen met Bohiconese jongeren. Voor een leuke dag en om jongeren daar te kunnen helpen. In de eerste 2 weken van september reizen ze af naar Bohicon.”

Hoe komen jullie op het idee om gepersonaliseerde sokken te laten maken?
“Om de reis te financieren organiseren wij leuke acties zoals een carwash, wafelverkoop of een bioscoop-avondje. Ook gingen we een braderie organiseren; waarbij we met een standje spullen konden verkopen. We wilden graag iets leuks en fleurigs verkopen met klassieke tekeningetjes wat te maken heeft met Bohicon. Zo ontstond het idee om sokken te laten bedrukken!

Hoe heb je de samenwerking met Soque ervaren?
“Fijn, er was snelle communicatie vanuit Soque! Was erg leuk om te doen.”

Gepersonaliseerde Kousen

Vielen de sokken in de smaak?
“Ja! Mensen vonden het een heel leuk idee. En het was mooi om iets tastbaars te kunnen geven aan de mensen die iets over hebben voor ons project.”

Hebben jullie nog meer acties op de planning staan?
“Zeker! We gaan nog een bioscoop avond organiseren en een kubb toernooi. En we zijn blij dat we gelukkig al een groot deel van het geld hebben verzameld!”

Hoe ziet jouw sokkenla eruit?
“Mijn eigen sokken zijn gevarieerd van basic tot vrolijke sokken bij elkaar.”

Wil je meer weten van Jongeren voor Bohicon? Check dan hun Facebook of Instagram! Zou je ook gepersonaliseerde sokken willen laten maken voor jouw doel of vereniging? Lees hier over custom sokken. Of neem contact met ons op!

[contact-form-7 id=”2556″ title=”Eigen ontwerp”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.