Er zijn weinig dingen in het leven die je zo’n geluksgevoel geven als het opensnijden van een perfect rijpe, gave, grasgroene avocado. Toch?! En of deze groene rakkers nou op sokken staan of dat je er guacemole van maakt, wij zijn groot fan. Wist jij bijvoorbeeld al dat de avocado…

? Geen groente is, maar een vrucht?

? Avocado’s symbool staan voor vruchtbaarheid en het ‘teelbal’ betekent in het Nahuatl? Dat is de taal van de Nahua, de oorspronkelijke bewoners van het huidige Mexico. Als je kijkt naar de vorm van een avocado, is deze betekenis zo gek nog niet 😉 Daarbij groeien avocado’s altijd in paartjes aan de plant.

? Sneller rijp worden als je ze in een zakje doet met een banaan of een appel? Wat een opluchting, want niks is zo irritant als een avocado waar je haast je tanden aan breekt.

? Je supersnel een heerlijke maaltijd met avocado op tafel kunt zetten? Neem (voor 2 personen):
– 150 tot 200 gram pasta naar keuze
– 2 rijpe avocado’s
– 2 teentjes knoflook
– Een bosje verse basilicumblaadjes
– Sap van een halve citroen
– Scheut goede olijfolie
– Peper en zout naar smaak
– Parmezaanse kaas
– Cherrytomaatjes, gehalveerd (optioneel)

Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Schil de avocado’s en doe ze samen met de knoflook, basilicumblaadjes, citroensap, olijfolie, olijfolie, peper en zout in de blender of mix in kom met een staafmixer. Meng de pasta en de saus, bestrooi rijkelijk met de Parmezaanse kaas en garneer eventueel met cherrytomaatjes. Eet smakelijk!

? Je zelf relatief gemakkelijk zelf een avocado boompje kunt houden en verzorgen? Kijk hier voor tips!

? Wij héle leuke sokken verkopen voor iedere avocadofanaat?

Avocado Sokken 2

Ben jij ook een avocadofan en wil je avocadohacks en/of recepten met ons delen? Laat je horen in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.