Het is mei en behalve dat alle vogels dan spreekwoordelijk een ei leggen, is het ook volop lente! Aangezien veel mensen in de lente beginnen met het dragen van sandalen, is dit niet direct het seizoen waarbij je denkt aan sokken -behalve degenen die zich nog steeds niet schamen om sokken in sandalen te dragen ;-). Toch biedt de lente volop redenen om je voeten een plezier te doen met een stel vrolijke sokken!

? Laat de zon binnen schijnen met deze lentesokken

Als de zon buiten weelderig schijnt, wil je niets liever dan een zonnig gevoel binnen vasthouden. Hiervoor hoef je geen dure lichttherapielamp aan te schaffen, een paar lentesokken is genoeg! Wat dacht je van de eigenwijze Bezige Bijtjes, suikerzoete Japanse Kersenbloesem of zomerse Zeevruchtjes? De keuze is reuze!

? Slecht lenteweer? Geen probleem!

Hoewel je met onze lentesokken de zon van buiten naar binnen haalt, zijn ze met slecht weer (wat in Nederland helaas geen uitzondering is) krachtig genoeg om de zon binnen te laten schijnen! En weg zijn je koude tenen. Inspiratie nodig voor wat je op zo’n sombere dag nog meer kunt doen dan vrolijke sokken dragen? Lees dan vooral even deze blog.

? Vrolijke sokken zijn tijdloos

Heb jij ooit iemand horen zeggen: “Ik draag alleen vrolijke sokken in de winter”? Waarschijnlijk niet, want vrolijke sokken zijn tijdloos, geschikt voor alle seizoenen en altijd een goed cadeau, voor zowel vrouwen als mannen.

Wij zijn benieuwd, wat zijn jouw favoriete lentesokken en waarom? Laat een berichtje achter in de comments!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.