Welkom in ons ouderlijk meidenhuis. Mijn moeder heeft de broek aan, mijn zus is niet op haar mondje gevallen en ik probeer daar weer bovenuit te komen. Mijn moeder is een klein vrouwtje van 1.65 meter met eveneens kleine voeten voor de tegenwoordige Nederlandse volwassen vrouw, maat 38. Het duurde dan ook niet lang voordat we allemaal dezelfde maat sokken hadden.

Mams introduceerde de sokkenlade, vol met korte en lange sokken, sokken met vrolijke kleuren of gezellige motiefjes. Regelmatig slingerde er wat eenzame sokken die hun identieke vriendje kwijt waren in de sokkenlade, tot frustratie van mijn moeder die alles netjes probeerde te houden.

Zo nu en dan kwam er weer eens een sok vanuit een dekbedovertrek van mijn zus, onder haar bed, bureau of enorme stapel met vieze kleding vandaan. Ook nam ze het niet zo nauw met de alom heersende regel dat de sokken die ze droeg identiek aan elkaar moesten zijn. Als ze maar sokken had. Zo was het dus geen uitzondering dat ze met een gestreepte en een effen sok, een vrolijk motiefje en een gewone zwarte rondliep. Ik vond het allemaal reuze grappig en deed vrolijk mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.