Houd jij van fietsen en wil je je inzetten voor het goede doel?

Schrijf je dan nu in voor één van de fietstochten van Cycle for Hope. Door sponsorgeld in te zamelen steun je De Hoop GGZ en help je mensen met een verslaving en psychische problemen. Soque en Cycle for Hope hebben de handen ineen geslagen en 3 soorten sokken gemaakt voor het goede doel. Help jij mee door onze eigen ontworpen sokken te verkopen voor extra sponsorgeld?

Je kunt kiezen uit drie paar:

Fietsers

Fietsers 10 Jaar
Fiets voor Cycle for Hope met de leukste sokken! 4

Regenboog

Regenboog 10 Jaar
Fiets voor Cycle for Hope met de leukste sokken! 5

Tandwielen

Tandwielen 10 Jaar
Fiets voor Cycle for Hope met de leukste sokken! 6

Meer informatie vind je op deze pagina. In totaal is er al ruim €119.000 euro opgehaald en doen er 194 mensen mee! Ben jij er ook bij?

Cycle for Hope

Bij Cycle for Hope kun je je inschrijven voor uitdagende fietstochten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Rondje Nederland, waarin je in 48 uur in estafette het hele land door crosst? Besluit je mee te doen aan een fietstocht, dan help je door inzameling van sponsorgeld verslaafden en mensen met psychische problematiek bij stichting De Hoop. Dus, waar wacht je op? Trek die stoute schoenen (en sokken!) maar aan!

Ben je geïnspireerd en wil je ook je eigen sokken ontwerpen? Neem contact met ons op!
Stuur een e-mail naar klantenservice@soque.nl, bel met 030 2272 985, of gebruik het contactformulier hieronder. Je kunt op deze pagina kijken voor meer inspiratie/informatie.

[contact-form-7 id=”2556″ title=”Eigen ontwerp”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.