We gaan de tweede week in van ontwrichtende maatregelen door het coronavirus. Het begon allemaal een tijdje geleden met afstand van elkaar houden, geen handen schudden en heel regelmatig de handen wassen en desinfecteren.

Soque geeft inspiratie

Inmiddels is het een ware pandemie, zijn alle scholen, sportscholen en horeca-gelegenheden gesloten en zit een groot deel van Nederland uit voorzorg in quarantaine. Soque geeft je graag wat tips om deze coronacrisis te doorstaan en we hebben (hoe kan het ook anders) bijpassende sokken om jou en je directe omgeving wat op te vrolijken!

Lezen en spelen

Veel van onze sociale activiteiten staan momenteel op een laag pitje. Gezellig uit eten met vrienden of met je sportmaatje lekker zweten in de sportschool zit er voorlopig even niet in. Toch zijn er ook genoeg leuke dingen die je thuis kunt doen en waar je normaal gesproken misschien geen tijd voor zou hebben of vrij voor zou maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het lezen van dat ene goede boek wat je maanden geleden gekocht hebt maar wat nog steeds stof ligt te vangen op je nachtkastje?

Boekensokken

 

Of misschien heb je altijd al dat ene muziekinstrument willen bespelen!

 

Muziek Sokken

Sociaal contact

Ben je toch op zoek naar wat sociaal contact? Wees gerust, ook hier zijn een aantal opties voor. Spreek bijvoorbeeld online af met je vrienden en ga samen een potje gamen!

Gameboy Sokken 1

Of plan een skype-meeting in met je vriendinnen zodat je gezellig kunt bijkletsen onder het genot van een bakkie koffie zonder dat je het risico loopt om het virus op te lopen of te verspreiden.

Bruine Koffie Sokken

Gezond blijven

Ondanks dat dit ‘sociale isolement’ erg vervelend is, is onze gezondheid natuurlijk het allerbelangrijkste. Zo is beweging essentieel voor een goede weerstand tegen het virus en blijkt regelmatig fietsen zelfs extra bescherming te bieden.

Fiets Sokken

Zorg er daarnaast voor dat je voldoende vitamine C binnen krijgt en dat je een voorraadje groente en fruit in huis hebt (maar hamsteren is ook weer niet nodig ?). 

Let vooral goed op jezelf en je omgeving. Zo komen we met z’n allen deze vervelende periode door!  

Bronnen: Bronnen: AD, RIVM, gezondheidenwetenschap.be 

Tekst: Chelesta de Haas

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.