Blue Monday?

O, die maandag. De wekker gaat weer te vroeg en je hebt geen zin om op te staan. Je voelt weerstand om je warme bed uit te gaan. En nog fijner: je mág nog de hele week… Als je gisteren Sokken Zondag hebt gehouden zit je nog in de relaxedte sfeer en probeer je die nog even voor jezelf vast te houden. Voor alle anderen: terug naar de dagelijkse mallemolen!

Op maandag giet je jezelf weer in het vaste stramien van opstaan, naar je werk reizen, sociaal en dienstbaar zijn, terug reizen, eten koken en misschien nog heel even iets voor jezelf doen in de avond. Deze maandag is het extra erg: Feestdagen achter de rug. Lente nog niet bepaald in het vooruitzicht. De meest deprimerende maandag van het jaar…

Maak het vrolijk

That’s life en dat kunnen we niet voor je veranderen. Maar wat we wel willen doen is het vrolijker voor je maken. Maak er Mismatched Monday van! Zit je in een strak keurslijf, dan heb je nog steeds een mogelijkheid om tegendraads te zijn: probeer eens mismatched sokken te dragen. Sokken die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen, maar juist voor elkaar gemaakt zijn. Bijvoorbeeld de Bezige Bijtjes, met het bijenpatroon en de bijtjes zelf. Of de Spetterende Watermeloen, Kip of Ei (letterlijk: kippen en eieren) en Trots op de Apenrots (Apen en Gorilla’s). Het maakt niet uit welke sok je links of rechts draagt, het past altijd!

Mismatched Monday!

Denk op Mismatched Monday lekker out of the box en draag mismatched sokken. Het bevordert je vrolijkheid, stimuleert je creativiteit en geeft je in ieder geval op het gebied van sokken de ruimte om jezelf op wonderlijke wijze uit te drukken. Zie het gewoon als jouw maniertje om lekker eigenwijs te zijn. Want het leven is al serieus genoeg.

O, en is mismatched nog een tikje te heftig voor je, maar vind je de sokken wel erg leuk? Neem twee paar en combineer dezelfde sokken. Doe gewoon je eigen ding!

Trots Op De ApenrotsKip Of Ei - Mismatched

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.