Recentelijk is er weer eens aandacht geschonken aan een stuk uit de New York times uit 2012 waarin de link wordt gelegd tussen succesvolle mensen en maffe en vrolijke sokken. Daar zijn wij het roerend mee eens! 4 redenen waarom je vooral vrolijke, grappige, out of the box, gekke, eigenwijze sokken zou moeten dragen:

  1. In deze maatschappij waarin je toch vooral “normaal” moet zijn en niet meteen anders dan anders, kun je met je sokken subtiel uit je plaat gaan. Aan de bovenkant een mooi mantelpakje, onder die broekspijpen rode sokken met lieveheersbeestjes erop om flink tegen de gevestigde opvatting te schoppen dat je vooral niet anders zou moeten zijn
  2. In de Amerikaanse executive cultuur schijnt er een soort sekte te zijn ontstaan waarin vooraanstaande directeurs en bestuursleden bij het aanzien van hun afwijkende sokken even de broekpijp omhoog trekken om te laten zien dat ze erbij horen. Een knikje volgt waarna je bij “the pact” hoort.4 Redenen Waarom Vrolijke Sokken Bijdragen Aan Succes
  3. Met maffe sokken laat je zien dat je lef hebt en je wekt in ieder geval de indruk dat je creatief bent. Hierdoor kun je de regels makkelijker buigen (of breken, als je toch bezig bent).
  4. Een eigen hypothese: ik denk dat het ook andersom werkt en ik heb het zelf ondervonden. Hoe saaier je sokken, hoe saaier je zelf wordt in je acties en gedachten. Hoe kun je nou ooit creatief, slim en succesvol worden met zwarte hompen aan je klompen? Met vrolijke sokken krijg je steeds weer even die “buzz” die je vrolijk maakt en je hersenen op actief zet.

 

Kijk voor de wetenschappelijke onderlegging waarom je beter vrolijke sokken kunt dragen ook eens op deze sites:

Mensen die maffe sokken dragen zijn slim, succesvol en creatief

Lekker in je vel met gekke sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte van de leukste sokken

Elke maand verloten we een paar gratis sokken onder onze nieuwsbrief lezers.

Je kunt bij Soque.nl ook terecht voor:

Onze meestgestelde vragen

We maken de sokken precies zoals op het ontwerp, maar begrijpen dat je ze in real life wilt zien (en voelen). Een sample ontvangen kan op 3 manieren: 1. Een sample van eerder gemaakte sokken, dit is kosteloos en geeft al een goed beeld van de te verwachten kwaliteit. 2. Foto’s van een sample van jullie eigen ontwerp. De levertijd hiervan is ongeveer 1 á 2 weken. a. Als er sprake is van een order, is dit kosteloos b. Als er nog geen order is kan dit voor €50,- per ontwerp (dit wordt van de nota afgetrokken als de order doorgaat). 3. Een fysiek sample van jullie eigen ontwerp. Dit kan voor €75,- voor het eerste ontwerp en € 50,- voor extra ontwerpen. De levertijd hiervan is ongeveer 4 weken. Bij een order groter dan 500 paar per ontwerp wordt dit van de nota afgetrokken als de order doorgaat.
Ja, het is zeker mogelijk om sokken te laten bedrukken met tekst. Tekst heeft wel wat meer ruimte nodig om de letters heen, maar een slogan of website is bijvoorbeeld goed mogelijk. Zie voor meer informatie onze pagina over het bedrukken van sokken met tekst.
Stuur ons je wensen, logo en huisstijl dan ontvang je binnen 24 uur een gratis proefontwerp in de vorm van een digitale schets. Met jouw feedback kunnen we je ontwerp vervolgens net zo vaak aanpassen totdat het geheel naar wens is.
Jazeker, bij ons kun je al je eigen sokken laten bedrukken vanaf 50 paar.
Ook gepersonaliseerde sportsokken kunnen wij voor je bedrukken. Dit is al een tijdje een trend en onze klanten vragen hier vaak om. Zie voor meer informatie onze pagina over sportsokken bedrukken.
Geen probleem om sokken met logo voor je te maken. Dit kunnen wij met de meest uiteenlopende logo's. Zie voor meer informatie onze pagina over sokken met logo.