Wie zijn wij?

Wij zijn Saskia en Guido. Liefhebbers van alles wat wollig is: katten, fleece dekentjes, dikke truien en vrolijke sokken! Samen doen wij er alles aan om even dat vrolijke momentje aan jou of je ontvanger te geven. We doen dit samen met onze kantoorkat Henk, die alles nauwlettend in de gaten houdt en ten allen tijden schoot, armen of nek warm houdt. Zijn rechterhand Harry bekijkt het geheel op gepaste afstand.

Henk En Harry

Ons verhaal

Soque is ontstaan uit twee gebeurtenissen die bij ons snel op elkaar volgden: trouwen en ziek worden. Voor de trouwerij was Guido in een mooi pak gestoken. Maar met opvallende roze sokken eronder, als knipoog naar ons nichtje. En die vond het geweldig, want hihi een man met roze sokken onder zijn pak, dat kan toch niet?

Drie weken na de trouwerij volgde ziekte van Saskia, waarbij een lang herstel nodig was. Daarbij hebben we geleerd de waarde van iedere dag in te zien. Het leven is te kort om alles serieus te nemen. Van iedere dag kun je een feestje maken en dat begint ’s ochtends al met het aantrekken van de leukste sokken. Soque is opgericht om kleur te geven aan het leven. Om tegengas te geven aan sleur, van alles te moeten en netjes in het gareel te lopen. Want eigenlijk is iedere dag een cadeau, dat gevierd mag worden. Met de grappige sokken van Soque begin je je dag met een vrolijke noot, een knipoog naar het leven.

Helden Op Sokken